Jeg husker bedst Captain Morgan fra min tid som ung, hvor en god “Cuba Libre” var toppen af poppen. Det var ofte Captain Morgan, som faldt i min smag, hvor den sødmefulde rom var perfekt og navnlig til sommeren. Den seneste tilføjelse i familien Morgan er deres “Tiki”, som er en tropisk rombaseret variant, der er inspireret af de sydlige Stillehavsøer. Hvis du er til kølige lækre cocktails, så er der nu mulighed for en sommer hangout, hvor der er dømt “Tiki Time” på Halvvandet.

Den danske sommer tegnet godt, men nu bliver der virkelig skruet endnu mere op for tropestemningen, når Halvandet lørdag den 17. og 31. juli samt lørdag den 7. august byder på Tiki Coladaer, snacks og strandhygge, så hvis du ikke har sikret dig en ferie syd på, så har du muligheden for at opleve stemningen i Danmark.

Tag til
Hygge med masser af Tiki Time…

Til Tiki Time på Halvandet vil du kunne læne sig tilbage, og nyde udsigten over vandet og byen fra en eksotisk oase. Hvis du får brug for et afbræk fra de kolde cocktails og strandhyggen, kan du også dyste med sine venner i de forskellige spil, der er adgang til på Halvandet.

Halvandets Tiki Time-pakke koster 400 kr. og indeholder:

En kande med Tiki Colada + glas.
Udvalgte snack til to personer.
Adgang til forskellige strand- og sommerspil.

Captain Morgan Tiki

Captain Morgan Tiki byder på aromaer af ananas og mango, videre har den et lavere alkoholindhold end den klassiske Captain Morgan-rom. Netop den kombination gør den til et perfekt match med det sydlandske univers på spidsen af Refshalevej og oplagt som sommerdrink, når solen står højt på himlen.

Hvis du skulle lyst til at smage “Captain Morgan Tiki”, så er det muligt, at købe den i de fleste supermarkeder og spiritusforhandlere, til 149 kr.

Tag til "Tiki Time" på Halvandet

Captain Morgan Tiki Colada

Ret: Cocktail
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 1 personer
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

 • 5 cl Captain Morgan Tiki
 • 3 cl lime juice
 • 3 cl Orgeat mandelsirup
 • Ananas- og mangostykker
 • Ananasblad kan undlades

Sådan gør du

 1. Ryst alle ingredienserne med is i en shaker, og si cocktailen over i et glas.
 2. Fyld glasset med knust is, og pynt med ananasblade og stykkerne af ananas og mango.

Tag til "Tiki Time" på Halvandet

Captain Morgan Tiki & Lemonade

Ret: Cocktail
Køkken: Jamaicansk
Keyword: Captain Morgan, Rom
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 1 personer
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

 • 25 ml Captain Morgan Tiki
 • 75 ml Lemonade
 • En skive lime

Sådan gør du

 1. Hæld Captain Morgan Tiki og lemonaden i et highball glas.
 2. Fyld glasset med is, og rør forsigtigt rundt med en barske.
 3. Pynt til sidst med en skive lime.

Håber det giver lidt inspiration til sommerhygge ☀

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift