Hvis du lige som mig beslutter dig for at lægge vejen forbi Berlin, så er det masser af spændende ting og serværdigehder du kan kaste dig ud i. Du kan nyde en kaffe på Brandenburger Tor, du kan gå en tur langs den gamle mur og mærke historien rive i dig, du kan besøge radiotårnet og få den vildste udsigt, for mig skyld må du gøre det hele og mere til, men du skal love mig, at du også besøger “Mustafas Gemüse-Kebab”!

Mustafas Gemüse-Kebab

Årsagen til denne popularitet skyldes flere ting. For det første er det rasende billigt – for under 4 euro for du en ordenlig motherfucker af en kebab. Videre er ingredienserne lækre og det er lige meget om du bestiller en vegatar eller med det lækre krydrede kylling, som også er muligt. Til sdist er der en særlig dressing deri, som er en familiehemmelighed, den binder den lækre kebab sammen og fuldender oplevelsen.

Rejsetip til Berlin: Besøg
Familiefaren er glad…

Sådan finder du den rigtige Mustafas Gemüse-Kebab

Det lyder måske enkelt, men der er faktisk flere Mustafas i Berlin og google kan godt være en lumsk satan når det kommer til at vise vej. Den vil nemlig altid vise dig korteste og nemmeste rute og bliver derfor forvirret når der er flere af samme navn. Det er naturligvis helt fair, men for at du ikke går eller som mig cykler forkert, så kan du følge denne dette link: Tryk på billedet for at gå til google. Ellers er adressen også her: Mehringdamm 32, 10961 Berlin Tyskland

Rejsetip til Berlin: Besøg
Klik på billede for at komme direkte til google og adressen…

Undgå at besøge Mustafas Gemüse-Kebab i peakhours!

Det lyder næsten underligt, at jeg ikke anbefalder du besøger Mustafas Gemüse-Kebab, for det er bestemt ikke det jeg siger, men du skal være forberedt på, at du skal stå i kø op til to timer, hvis du kommer til frokost tid. Det samme gælder hvis du kommer til aftensmad. Mit råd er, at du skal besøge dem omkring før og efter, så kan du med lidt held nøjes med omkring 1 times ventetid.

Rejsetip til Berlin: Besøg

Er den så værd at stå i kø for i to timer?

Godt spørgsmål – lige umiddelbart er svaret nej, for så god er den nok heller ikke. Meeeeen, du kender også godt den følelse af, at have stået og ventet på noget, som et lille barn til juleaften, hvor du så endelig får den julegave du har ventet på. Så jeg ville ramme Mustafas Gemüse-Kebab udenfor åbningstiden og “nøjes” med 1 times ventetid 🙂

Rejsetip til Berlin: Besøg

Håber det har givet lidt inspiration til næste spisested i Berlin….

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar