Hotdog Hovedret Junkfood Svinekød

Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Gå til opskrift

Jeg elsker hjemmelavede hotdogs, og så elsker jeg at variere fyldet en smule. Ofte bliver det lidt den sædvandlige ketchup, sennep og remoulade, men det er faktisk vildt enkelt lige at variere det, og med nogle få tricks har du faktisk en lille gourmet hotdog – i denne har jeg lavet hjemmelavet brød, købt nogle gode pølser ved slagteren, lavet en hurtig mayo med ramsløg, remoulade, rå løg, syltede agurker og frisk ramsløg på toppen – det er intet mindre end en gudespise – håber du synes om den…

Jeg lavede denne hotdog i sommerhuset, hvor jeg havde pigerne med. De blev lavet, efter vi lavede snobrød, hvor jeg valgte at lave en dobbeltportion af dejen. Dejen til snobrødene fungerer nemlig perfekt til pølsehorn også. Opskrifter finder du lige her.

Læs også: Gourmet Hotdogs med syltet kål, ketchup, remoulade, karse og rød løg…
Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep...

Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep…

Ret: Aftensmad
Køkken: dansk
Keyword: Gourmet hotdog, Hotdog, Hotdogs, Ramløg
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 14 minutter
Samlet tid: 44 minutter
Antal: 2 personer

Opskrift på hjemmelavede hotdogs med whiskysennep, ramsløgsmayo, hjemmelavet remoulade, rå løg og frisk ramsløg – perfekt som en alternativ hotdog.

Udskriv

Ingredienser

Hotdogs

  • 4 stk. hjemmelavede hotdogbrød
  • 4 spsk. hjemmelavet remoulade
  • 4 spsk. whiskysennep fra Spiceygirls
  • 1 stk. løg
  • 2 stk. pølser pr. mand nej du kan ikke spise 3 😆

Quick remoulade

  • 2 spsk. piccadilly
  • 2 spsk. enten laver du det selv eller bruger Hellmanns.

Ramsløgsmayonnaise

  • 1 bundt ramsløg
  • 3 spsk. mayonnaise – enten laver du det selv eller bruger Hellmanns.

Sådan gør du

Quick remoulade

  1. Rør begge dele sammen og lad det trække i 10 min.

Ramsløgsmayonnaise

  1. Vask ramsløgene.
  2. Skær toppen af.
  3. Blend det hele med 1 spsk. mayonnaise.
  4. Tilsæt de sidste du skefulde, hvor du rører dem i.
  5. Det bliver en kende tyndt, når det blendes.

Hotdogs

  1. Steg pølserne på grillen indtil du synes, de er færdige.

  2. Hak løget fint.
  3. Læg de syltede agurker klar på en serviet, så de er lynhurtige at lægge på.

  4. Skær brødet op.
  5. Læg en skefuld whiskysennep langs den ene side.
  6. Læg en skefuld remoulade langs den anden side.
  7. Læg pølsen i.
  8. Tilføj ramsløgsmayonnaise, rå løg, syltede agurker og slut af med friske ramsløg.
  9. Server en whisky eller øl til.
Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep...
Måske hævede de lige en kende for meget…
Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep...
Hotdogs med ramsløgsmayo, syltede agurker, whiskysennep og remoulade…

Hvad drikker man til hotdogs? Highland Park 10 års “Viking Scars”

Du kan drikke lige nøjagtig det, du synes, men hvis du som jeg elsker whisky, så er Highland Park 10 års et godt bud. Den er lidt lillebror til Highland Park 12 års, som bestemt også kunne være et godt bud. Highland Park 10 års har ligget på sherryfade af amerikansk eg. Den har frugtige noter af æble, pære samt en lækker sødmefuld duft af honning og nødder. Smagen er let krydret, og de frugtige noter kompletteres af en krydret og letrøget eftersmag, præcis som Highland Park kan lave den. En absolut glimrende dram og navnlig til prisen, som er under 300 kr. og tit på tilbud til 250 kr.

Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep...
En Highland Park 10 er helt perfekt ledsager…
Hotdogs med ramsløgsmayo, remoulade og whiskysennep...
Velbekomme…

Håber det giver inspiration til nogle lækre hottere med årstidens grønt…

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift