Mikkel er fast deltager i Monopolet og har nogle rigtig fede holdning til smag, mad og ikke mindst børn. Har har lige postet en artikel om østers “Love or Hate” – i slipstrømmen lavede han en lækker opskrift med japanske inspirerede østers! Dette er hans næste opskrift på østers, som er orientalsk-inspireret med peberkorn, mynte og kapers – hvis du er ny østersspiser, så vil denne med garanti være et hit hos dig…
Ingredienser
- 20 stk. østers 20 stk.
- 1 glas små kapers
- 40 stk. rosa peberkorn
- 6-8 kviste mynte
- ½ dl. olivenolie
- 2 tsk. citronsaft
Sådan gør du
-
Hæld vandet fra kapers.
-
Pluk myntebladene fra kvistene.
-
Tag halvdelen af peberkornene og blend det hele sammen i en morter eller foodprocessor.
-
Arbejd eller kør det sammen til det bliver til en grov mos.
-
Åbn østersene og løs dem fra skallen.
-
Hæld lidt af væsken fra.
-
Anret en lille skefuld af fyldet på toppen af østersen og pynt med et peberkorn på toppen.
Det bliver en super lækker, frisk og krydret ”pesto”, som passer perfekt til dine østers. Bonus: Pestoen kan laves på blot 5 minutter – Ja, tak!
Tak til Mikkel for endnu en super fed opskrift og mere fokus på østers!