Annonce: Findes der noget bedre end en frisklavet sandwich med sprød salat, godt med lækkert pålæg, en god omgang dressing serveret i et godt brød? Ikke hvis du spørger mig – jeg elsker det, men alt for sjældent, laver jeg det. Heldigvis fik jeg lejligheden i forbindelse med et samarbejde med De Danske Familiegårde, hvor jeg har lavert madpakker sammen med tøserne – håber du synes om dem.

Jeg vil gerne erkende, at jeg elsker en god sandwich, men for sjældent får jeg dem lavet, hvilket er lidt dumt, for det er utrolig nemt og lynhurtigt.

Madpakke tema: Sandwich med rucola, salsadressing, pesto og kylling fra De Danske Familiegårde

Madpakketema: Sandwich med rucola, salsadressing, pesto og kylling fra De Danske Familiegårde

Ret: frokost
Køkken: dansk
Keyword: De Danske Familiegårde, Kylling, Sandwich
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 1 stk.
Forfatter: Familiefaren
Udskriv

Ingredienser

 • 1 stk. stort sandwichbrød efter eget valg
 • 6 spsk. hjemmelavet pesto eller den bedste du kan købe
 • 10 stk. sherrytomater
 • 1 lille fintsnittet løg
 • 3 spsk. skyr eller creme fraiche 9 %
 • 3 spsk. salsa køb den bedste du kan finde
 • 1 pakke kyllingepålæg fra De Danske Familiegårde
 • 2 store håndfulde rucola salat

Sådan gør du

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og læg sandwichbrødet ind.
 2. Bland nu skyr/creme fraiche sammen med salsa.
 3. Når brødet har fået ca. 6-7 min., er det klar. Skær det over.

 4. Tilsæt nu salsadressing i bunden, så rucola og godt med kylling.
 5. Halver tomaterne og tilsæt dem sammen med løgene.
 6. Slut af med pesto på overdelen og luk sandwichen sammen.
 7. Skær den evt. ud i kvarte og server den i "hapsere".

Ofte gør vi det, at vi laver aftensmad, som denne gang blev sandwich, som vi nyder på terrassen. Her sørger jeg så for, at der er rigeligt til madpakker også, og så smører pigerne dem selv efterfølgende. På den måde sparer vi tid, både ved at aftensmad og madpakker bliver lavet samtidig, og også ved at der ikke købes unødvendigt ind.

Madpakke tema: Sandwich med rucola, salsadressing, pesto og kylling fra De Danske Familiegårde
Et stk. sandwich klar til aftensmad og efterfølgende til madpakken
Madpakke tema: Sandwich med rucola, salsadressing, pesto og kylling fra De Danske Familiegårde
Velbekomme

Hvis du har lyst til mere inspiration til madpakker, så kan du se disse madpakke-opskrifter. God fornøjelse.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift