Nu tænker du nok “crumble-kage” eller rabarber crumble – parker lige det de næste 5 minutter – det er slet ikke i den boldgade det her. Det er en utrolig enkelt opskrift, som du kan lave på ingen tid. Det passer perfekt til en pasta med tomatsauce men det går også som et ekstra pift til stegt kylling eller dampet fisk! Her er opskriften på crumble med rosmarin og hvidløg – god fornøjelse!
Jeg har sammen med min fantastisk ven Jacob fra Emineo lavet en video, hvor jeg viser hvordan du nemt laver denne crumble. Emineo laver nogle ret fede videoer og billeder og Jacob forstår virkelig at komme i øjenhøjde, så her med et lille shoutout til ham – god fornøjelse:
Håber du synes om det, det er virkelig nemt og enkelt. Jeg har naturligvis også indsat opskriften her til dig. Den passer perfekt til spaghetti og hjemmelavet tomatsauce.
Crumble – Pift din pasta med tomatsauce op på 10 sekunder…
Her får du tip til at pifte din pasta med tomatsauce, kylling eller fisk op på 10 sekunder med en hurtig opskrift på brødcrumble med hvidløg og rosmarin.
Ingredienser
- 1 daggammel brød eller lignende
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk oliven olie
- 1 kvist rosmarin
Sådan gør du
-
Blend eller hak brødet til en crumble til det er helt fint.
-
Varm en pande op med oliven til middelsvag varme.
-
Giv hvidløget et bask med en bred kniv og hak det.
-
Tilsæt rosmarin og brødet.
-
Rist det gyldent og sprødt i ca. 5 minutter.
Håber det har givet inspiration til at udnytte daggammel brød. Det pifter lynhurtigt en pastaret med tomatsauce op. Tilføjer du lige lidt parmesan, så er der ikke et øje tørt – God fornøjelse!