Gå til opskrift

Nu tænker du nok “crumble-kage” eller rabarber crumble – parker lige det de næste 5 minutter – det er slet ikke i den boldgade det her. Det er en utrolig enkelt opskrift, som du kan lave på ingen tid. Det passer perfekt til en pasta med tomatsauce men det går også som et ekstra pift til stegt kylling eller dampet fisk! Her er opskriften på crumble med rosmarin og hvidløg – god fornøjelse!

Jeg har sammen med min fantastisk ven Jacob fra Emineo lavet en video, hvor jeg viser hvordan du nemt laver denne crumble. Emineo laver nogle ret fede videoer og billeder og Jacob forstår virkelig at komme i øjenhøjde, så her med et lille shoutout til ham – god fornøjelse:

Håber du synes om det, det er virkelig nemt og enkelt. Jeg har naturligvis også indsat opskriften her til dig. Den passer perfekt til spaghetti og hjemmelavet tomatsauce.

Crumble - Pift din pasta med tomatsauce op på 10 sekunder...
Brød crumble…
Crumble - Pift din pasta med tomatsauce op på 10 sekunder...

Crumble – Pift din pasta med tomatsauce op på 10 sekunder…

Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Keyword: Brombær Crumble, Brødcrumble, Crumble til pasta
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 1 portion
Forfatter: Familiefaren

Her får du tip til at pifte din pasta med tomatsauce, kylling eller fisk op på 10 sekunder med en hurtig opskrift på brødcrumble med hvidløg og rosmarin.

Udskriv

Ingredienser

  • 1 daggammel brød eller lignende
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk oliven olie
  • 1 kvist rosmarin

Sådan gør du

  1. Blend eller hak brødet til en crumble til det er helt fint.
  2. Varm en pande op med oliven til middelsvag varme.
  3. Giv hvidløget et bask med en bred kniv og hak det.
  4. Tilsæt rosmarin og brødet.
  5. Rist det gyldent og sprødt i ca. 5 minutter.
Crumble - Pift din pasta med tomatsauce op på 10 sekunder...
Alt hvad du har brug for…
Crumble - Pift din pasta med tomatsauce op på 10 sekunder...
10 sekunder i en god blender, så er du faktisk klar…

Håber det har givet inspiration til at udnytte daggammel brød. Det pifter lynhurtigt en pastaret med tomatsauce op. Tilføjer du lige lidt parmesan, så er der ikke et øje tørt – God fornøjelse!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift