Super Bowl Menu: Hjemmelavet flæskesvær med chili...
Snacks Super Bowl Svinekød

Super Bowl Menu: Hjemmelavet flæskesvær med chili…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Gå til opskrift

Vi er tæt på årets Super Bowl 2021, som er nummer 55 i rækken. To hold tørner sammen i Florida hvor The Kansas City Chiefs møder Tampa Bay Buccaneers. På denne nat er det nødvendigt med masser af snacks, for at holde dig kørende – en overraskende nem snack er hjemmelavet flæskesvær – her får du min opskrift som er med chilipulver. De passer perfekt med en god kølig Budwiser til…

Hvis du synes det er for voldsomt med chili-pulver, så kunne du prøve med eddikepulver, lakrids eller bare helt plain uden noget og blot salt – opskriften fungerer til det hele.

Læs også: 11. fact om Super Bowl Sunday

Chilien giver også lidt farve til flæskesværen…

Læs også: Super Bowl Menu: Chili-Cheese Dogs

Super Bowl Menu: Hjemmelavet flæskesvær med chili…

Ret: Snacks
Køkken: dansk
Keyword: Flæskesvær, Flæskesvær med chili, Snack, Super Bowl Menu
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 2 personer

Her får du en ultra nem opskrift på hjemmelavet flæskesvær med chilipulver, som er den perfekte snack til en hyggeaften – fx Super Bowl, husk kolde øl dertil!

Udskriv

Ingredienser

  • 1 kg svineslag – du skal kun bruge den ukogte svær
  • Godt med salt
  • 1 tsk stødt chilipulver

Sådan gør du

  1. Skær sværen ud i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 25 min.
  2. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  3. Dup sværen tør og læg dem på bagepapir og sæt dem i ovnen i 35 min.
  4. Muligvis skal de have længere tid – men hold øje med dem – lige pludselig er de færdige.
  5. Så snart de kommer ud, så drysser du chilipulver over og lader dem køle af.
  6. God kamp!
Resten gemmer du til fx biksemad…
Så er de faktisk klar…
Læg mærke til den lidt mørkere farve grundet chilien…

Håber du synes om denne nemme snack – den fungerer naturligvis også til andet end netop Super Bowl…

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift