Opskrift på chilimayonnaise - den du kender fra grillbaren!
Mayonnaise Tilbehør

Opskrift på chilimayonnaise – den du kender fra grillbaren!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Gå til opskrift

Den “hjemmelavede” chilimayonnaise som er bedst, og holder hver gang er den helt enkelte. Denne består faktisk kun af tre ingredienser og tager vitterligt kun 60 sekunder at lave. Denne opskrift er lidt en “synde chilimayo” – men hey, det holder virkelig, og det er jo det vigtigste ikke?

Hjemmelavet chili mayonnaise er nok min favorit dressing. Det er næsten lige meget om det er til pommes frites, en god burger eller andet, så fungerer denne chilimayonnaise perfekt.

Læs også: Super Bowl Menu: Kentucky Fried Chicken

Opskrift på chili mayonnaise – den du kender fra grillbaren!

Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Keyword: Chili-Cheese-Dogs, Chilimayo, Chilimayonnaise, Mayonnaise
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 1 minute
Samlet tid: 2 minutter
Antal: 1 portion

Opskrift på en lynhurtig chilimayo, som tager 60 sekunder at lave. Den indeholder kun 3 ingredienser og er perfekt til pommes eller til at spicy din burger op.

Udskriv

Ingredienser

  • 2 spsk hjemmelavet mayo eller Hellmanns
  • 1 spsk chilisauce – kan være Sriracha eller Cholula
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Bland det hele sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
  2. Lad det trække i 5 min eller server straks.
Verdens nemmeste og hurtigste chilimayonnaise…

God fornøjelse.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift