Artiklen er lavet i samarbejde med Bevco

Nytårsaften er for mange årets fest – men det kan også være en lidt stor udskrivning, derfor har jeg sammen med Bevco fundet en række gode bud på hvidvin, rødvin og champagne, hvor du udover de allerede nedsatte priser får yderligere 15% rabat – jeg tænker, det er en win-win, ikke? Du kan se alle varerne i kampagnen her.

Til nytår er det okay at gå all-in og give den gas, det er den absolut sidste dag i året, så hvorfor ikke? For mig betyder det ofte, at jeg starter ud med nogle lækre snacks, som jeg typisk selv laver, denne del holder jeg nemlig meget af. De sidste år har caviar været i fokus, hvor jeg bl.a. har lavet hjemmelavet chips med creme fraiche og caviar og hasselback kartoffel med creme fraiche og caviar. Når det kommer til maden, så bliver jeg måske en kende mere magelig og bestiller gerne ude fra.

Champagne til kl. 18.00

Når Hendes Majestæt Dronningen har hele Danmarks fokus, så holder jeg mest af at åbne en flaske Champagne, og det må gerne være den bedste flaske, der står klar. Lheureux Plékhoff Le Pavillon D’Artémis Brut Champagne er et fremragende bud på en klassisk tør Champagne på et blend af Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir. I næsen har den duft af fersken, citrus, modne pærer og hasselnødder. I munden er den blid, hvor boblerne er fine og blide, og som sammen med en lækker syre og delikat frugtsødme fuldender vinen. Prisen er 299 kr., men du får 15% rabat ved at bruge koden “monopolet15”.

Næsten alt du har brug for til nytårsaften
Lheureux Plékhoff Le Pavillon D’Artémis Brut Champagne

Hvidvin til en god pris

Pandolfi Price Larkun Sauvignon Blanc 2018 er et godt bud på en vin med masser af value for money. Den dufter og smager skønt – masser af friske pærer, stikkelsbær, hø og et hint af asparges i næsen. I munden er den syrlig, men har også sødme i sig – går perfekt til en forret med fisk eller til østers, hvis du er til denne del. Prisen er 89 kr. pr. flaske, hvor du sparer 46% – den er yderligere nedsat med 15%, hvis du bruger rabatkoden “monopolet15” – som gør, at den koster 75 kr. pr. stk.

Næsten alt du har brug for til nytårsaften
Rødvin og hvidvin til maden

Barolo til julemaden

Et glimrende bud på rødvin, som jeg selv har drukket flere gange, er en Barolo, som gerne har lidt alder. Denne Barolo fra Palladino Serralunga d’Alba har 14,5% alkohol og er fra 2017, så den har lidt alder, men har masser af syre, tanniner og en fin frugtsødme, som matcher maden. Den er nedsat til 225 kr. med 50 %, og så er der yderligere 15 % at hente ved at bruge rabatkoden: “monopolet15”.

Næsten alt du har brug for til nytårsaften
Fremragende Barolo

Der er naturligvis flere tilbud, at hente på Bevcos site med nytårsvin, champagne, spiritus til nytår og ikke mindst pynt – du får 15% rabat på alt – også i forvejen nedsatte varer.

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar