Denne artikel indeholder reklamelinks

Reklame: Vi er nået til sidste dag i mit lille “madpakke-tema”, hvor jeg sammen med Netto har lavet nogle bud på hvordan madpakkerne kan blive en kende mere inspireret. Nu hvor ugen er slut vil jeg faktisk ærligt indrømme, at det var nemmere end jeg havde regnet med. Det bedste er helt sikkert, at mine piger har bemærket et væsentlig løft i madpakkerne. Nu forventer de sig nok en lidt højere standard fremover, men fair nok – det klarer Mr. Napkin Head jo nok 🙂 Her får du den sidste opskrift jeg har lavet, som jeg endte med at lave til min kæreste også, så helt dumt kan det vist ikke være – Opskrift på nemme wraps medi varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager – dertil en lille “fredagssmoothie” – håber du synes om det. 

Gå til opskrift

Udover, at mine tøser og kæreste kunne lide min mad, så er det næstbedste nok, at jeg kunne planlægge det hele om søndagen, hvor aftensmaden udgjorde første dags madpakke [Husk link]. Derudover fik jeg brugt en hel kylling, og faktisk blev der kogt fond på skroget senere, som gemmes til en god sauce en dag.

Find de bedste laks og alt i fisk hos Kystfisken.  

Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”

Madpakketema – Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”

Ret: Madpakker
Køkken: Mexikansk
Keyword: Laks, Smoothie, Wraps
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 1 barn
Forfatter: Familiefaren

Her får du madpakketip – Grove wraps med varmrøget laks og guacamole detil en lækker smoothie på jordbær og havredrik fra – perfekt til madpakken!

Udskriv

Ingredienser

Guacamole

 • 1 stk. avocado
 • ½ fed hvidløg
 • 1 spsk SPIR neutral youghurt
 • Saften af en ¼ citron
 • Salt og friskkværnet peber

Wraps

 • 50 gram varmrøget laks
 • 1 stk. grov wrap
 • ½ stk. gul peberfrugt hvis du har fulgt denne uge, har du lidt til overs fra pizzaen
 • 1 stk. gulerødder

“Fredagssmoothie”

 • 225 gram frosne ØGO jordbær
 • 2 dl. Havredrik
 • ½ dl havregryn
 • 2 tsk. Sirup

Sådan gør du

Guacamole

 1. Det nemmeste er at blende det hele, alternativ så presser du hvidløget og moser det hele sammen med en gaffel. Hvis du vil undgå det bliver brunt fordi det oxiderer, så tilføjer du lader blot avocadostenen ligge i guacamolen når den er færdig.

Wraps

 1. Pluk laksen med to gafler
 2. Skær gulerødder ud i ultratynde skiver (Julienne)
 3. Skær peberfrugten ud
 4. Smør en god spsk guacamole ud på wrappen
 5. Tilføj gulerødder og peberfrugt
 6. Rul den sammen og skær den over på midten, så kan de nemt være i en madpakke

“Fredagssmoothie”

 1. Blend det hele grundigt sammen.
Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
“Fredagssmoothie…”

Jeg har valgt, at bruge Havredrik fra SPIR til den lille “treat” jeg lavede også – min fredagssmoothie. Årsagen er, at min datter er lactose intolerant og døjer meget med mælk. Den kan også laves på vand, men vand, frosne jordbær og havregryn bliver altså liiiidt kedeligt. Jeg har gjort samme med guacamolen, som er med yoghurt fra SPIR. Udover, at det letter min datter meget, så er det faktisk også bedre for miljøet og et godt produkt.

Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
Ingen mælk men masser af smag…

Find de bedste laks og alt i fisk hos Kystfisken.  

Opskriften på “Fredagssmoothie” dækker noget mere end, hvad ét barn kan drikke, men det er synd at lave en lille portion, da resten af familien med garanti også kan lide den.

Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
Et sjældent syn med sådan en avokado 🙂
Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
Madpakker!
Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
Wraps fyldt med lækkerier…
Madpakketema - Madpakkedag 5: Verdens lækreste wraps med varmrøget laks, guacamole og friske grøntsager & “Fredagssmoothie”
Så er der madpakker på 12 min…

Håber det har givet inspiration til en samlet madpakke uge – hvis du har nogle tips, som du gerne vil dele, så skriv endelig en kommentar i feltet – god fredag!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...

Skriv en kommentar

Vurdér opskrift