Denne artikel indeholder reklamelinks

Gå til opskrift

Du står i supermarkedet og kigger på karrysalat fra Graasteen og K-Salat, det er en nem løsning, men læs lige videre for efter 6-7 minutter står du med den lækreste hjemmelavet karrysalat du kan forestille dig. Den minder med garanti om den din Mormor lavede og opskriften her skriger virkelig på en sildemad med æg og hele molevitten. Det passer både til påske, jul og hvis du bare har lidt til sild med karrysalat – håber du synes om min opskrift…

Find de bedste sild og alt i fisk hos Kystfisken.  

Min første oplevelse med sild var tilbage til en julefrokost for mange år siden. Jeg var nyansat, ung og meget ambitiøs, faktisk det samme som nu, borset fra, at jeg har arbejdet der i 13 år og ikke er så ung længere 🙂 Nå, vi skulle til bords og jeg havde ikke fået noget som helst at spise, og var ikke vild med sild. Min mave rumlede og jeg begyndte at få det dårligt. Kort efter blev der sendt snaps rundt. “For pokker” tænkte jeg, det bliver voldsomt hvis jeg starter med snaps på tom mave. Jeg tog derfor en sildemad med karrysalat og godt med løg, skar et stykke ud, og skyndte mig at spise det. Kort efter skulle der skåles og første snaps gled ned. Men der skete noget for mig – den fede sild, den sødmefulde karrysalat og de skarpe løg sammen med snapsen smagte himmelsk! Jeg blev omvendt, og var pludselig vild med sild! Siden da har jeg arbejdet på en lækker karrysalat, som jeg gerne vil dele med dig.

Læs også: Hjemmelavet frokostklassiker – Hønsesalat

Påskefrokost: Opskrift på den bedste karrysalat der findes...

Påskefrokost: Opskrift på den bedste karrysalat der findes…

Ret: frokost, Julemad, Påskemad
Køkken: dansk
Keyword: Frokost, Julefrokost, Karrysalat, Påskemad, Sild
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Familiefaren

Her får du en lækker opskrift på karrysalat som fungerer både til påskebordet, julefrokost og til en lækker sildemad i løbet af sommeren – velbekomme.

Udskriv

Ingredienser

 • 4 spsk creme fraice 18 %
 • 2 spsk hjemmerørt mayonnaise eller Hellmanns
 • 2 spsk karry
 • ½ stk. revet løg
 • ½ stk. finthakket æble
 • 2 spsk hakket cornichoner
 • ½ spsk gurkemeje
 • Saften af ca. en kvart til en halv citron
 • Salt & peber

Sådan gør du

 1. Karryen ristes af på panden i. I mens hakkes løg, æble og cornichoner.
 2. Bland det nu sammen med resten af ingredienserne.
 3. Smag til med salt, peber og citron.

Læs også: Påskeklassikeren – “Skidne Æg”

https://www.instagram.com/p/B7OJdGPlMsu/

Læs også: Pulled Pork Burger – En burger du aldrig glemmer

Påskefrokost: Opskrift på den bedste karrysalat der findes...
Det skriger jo på forår, påske og sommer det her!

Håber du synes om den og håber du får en helt fantastisk påske!

Bloggens omdrejningspunkt er Familiefaren, som i virkeligheden er mig – Mads Schytte, der har været medskaber af den succesfulde madblog Gastromand. Jeg har nu valgt at gå solo, da jeg gerne vil lave en blog, som omfavner hele mit liv – alt lige fra besøg på Michelin- restauranter, rejser verden rundt, spiritus og livets fantastiske glæder til noget som faktisk er meget vigtigere – “hverdagslivet” – det er nemlig sådan, at jeg deler mit liv med tre fantastiske piger – Sophia, Noa og Smilla på 11, 10 og 8 år. Det betyder, at daglige madpakker, børneretter i hverdagen og frysetørret kaffe i min “to-go-kop” på vej på job i bilen hver morgen, også er en del af mit liv. Det betyder bl.a. også, at jeg gerne går all-in, når datoen siger 31. oktober, og vi leger Halloween til den helt store guldmedalj. Derudover har jeg også Whiskytossen som er et lille sideprojekt - du er velkommen til at kigge forbi hvis du som mig også er Whiskylover - skål og velkommen til...